Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι "εξαφανισμένοι" καταδεικνύουν ένα πρόβλημα το οποίο γνωρίζουμε. Και πως να μην το γνωρίζουμε, αφού προσπαθούμε να το λύσουμε: 

-με τον κανονισμό καθαριότητας, 
-τις συμβάσεις που έχουμε κάνει με όλες τις εταιρείες ανακύκλωσης, 
-με το σύστημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης που θα ξεκινήσει σύντομα,
-με τη μελέτη, που έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια, που περιλαμβάνει την ανάπλαση του χώρου και τη δημιουργία Πράσινου Σημείου, καθώς και
- με την προμήθεια κλαδοκοπτη με μελέτη από την προγραμματική σύμβαση με το δήμο Τρικκαίων.
Ασφαλώς δεν πρόκειται για χωματερή αλλά για εναπόθεση κυρίως κλαδιών και χωματουργικου υλικού, το οποίο απομακρύνεται πολλές φορές το μήνα από τον ιδιώτη χωματουργο με τον οποίον έχουμε κάνει σύμβαση (είναι ο ίδιος που τον είχε αφήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή απλήρωτο! ).
Είναι βέβαιο ότι σε λίγες μέρες θα είναι πάλι άδεια η περιοχή και σύντομα πάλι θα ξαναγεμίσει και πάλι θα ξανααδειάσει και αυτό θα συμβαίνει ελλείψει άλλου χώρου.
Ολοι οι πολίτες είναι συνυπευθυνοι και ο δήμος γνωρίζει τα προβλήματα του νησιού και δεν τα κρύβει κατω από το χαλάκι. Πού εισαστε πέντε χρόνια; Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα με όλες τις παραπάνω ενέργειες και εσείς το μόνο που κάνατε ήταν να εξαφανιστείτε και να παραιτηθείτε και από τις θέσεις σας οι περισσότεροι, για να εμφανιστείτε τώρα σαν θίασος.
Η επικεφαλής σας, η κ. Βιάζη ή αλλιώς κυρία 13 %, αφού αυτό είναι το ποσοστό παρουσίας της στις συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής, παρασύρεται σε μια κωμική αντιπολίτευση της τελευταίας στιγμής.
Αντί να φωτογραφίζετε γύρω γύρω τα προβλήματα σαν ρεπόρτερ ελάτε να σας τα παρουσιάσουμε και να σας πούμε και τις λύσεις που έχουμε σκεφτεί για την επόμενη θητεία.
Το να δίνετε εντυπώσεις στον πληθυσμό του νησιού και τους επισκέπτες που σιγά σιγά αυξάνουν, εκτός από επικίνδυνο είναι και φτηνός λαϊκισμός. Θυμίζει μάλιστα κάποιον ομογάλακτο πρώην δήμαρχο που κάποτε ως αντιπολίτευση μοίραζε φυλλάδια δυσφημιστικά για το νησί μέσα στην θερινή περίοδο. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, ξέρουμε και τις λύσεις για την επόμενη δημοτική θητεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια επιτρέπονται μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες