Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Oι άνθρωποι που απουσίαζαν τόσα χρόνια, ανακαλύπτουν και το θέμα της ύδρευσης του Αη-Γιώργη

Μετά την κλεψιτυπη διακήρυξη που ανήκε σε άλλο συνδυασμό, τώρα οι "μαζί για την Αντίπαρο", οι άνθρωποι που απουσίαζαν τόσα χρόνια, ανακαλύπτουν και το θέμα της ύδρευσης του Αη-Γιώργη. Η επικεφαλής, ως αντιδήμαρχος στην προηγούμενη δημοτική αρχή, στην οποία ξεχάσανε να πληρώσουνε το μελετητή και το χρέος μεταφέρθηκε στην νυν δημοτική αρχή, αλλά και ως αντιπολίτευση τα τελευταία χρόνια θα γνώριζε αυτά που παραθέτουμε αν δεν απουσίαζε συστηματικά.
Η μελέτη έφτασε στα χέρια του νυν Δήμου με ένα χρέος πενταψηφιο από την προηγούμενη δημοτική αρχή, περιελάμβανε μόνο μελέτη για την ύδρευση για το δίκτυο και όχι για τη δεξαμενή. Ο δήμος φρόντισε να αποπληρώσει τον μελετητή που είχε κάνει αγωγή κατά του Δήμου. Προστέθηκε και μελέτη από δωρεά για τη δεξαμενή, γιατί η μελέτη ήταν μόνο για το δίκτυο ύδρευσης, έστειλε δε τις δύο μελέτες στην περιφέρεια για έγκριση για το έργο του δικτύου τυου ύδρευσης Αγίου Γεωργίου, ακριβώς με τα πληθυσμιακά νούμερα τα οποία είχαν περάσει και από τη θητεία της κυρίας Βιάζη και των δημοτικών συμβούλων που σήμερα είναι υποψήφιοι.
Λίγο πριν τις εκλογές καλό είναι ο καθένας να αναμετρηθεί με το πολιτικό του παράστημα και να μην αναπαράγει άκυρα κείμενα άλλων. Επίσης οι πολιτικοι που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι προτείνουν λύσεις και δεν βγάζουν μόνο τα προβλήματα σαν δημοσιογράφοι. Είχαμε εσωτερική αντιπολίτευση στο δήμο αυτά τα χρόνια, γνωρίζουμε τα προβλήματα που θα επιλύσουμε την επόμενη τετραετία, και
αφού η πραγματική αντιπολίτευση απουσίαζε τόσο επιδεικτικά και τωρα νεκραναστηθηκε, ας μην αναλώνεται να μας τα θυμίζει με ξένα κείμενα. Ας προτείνει λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια επιτρέπονται μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες